Знаете, че сме фенове на стрийминга и HBOGO, а това, че

...
Знаете, че сме фенове на стрийминга и HBOGO, а това, че
Коментари Харесай

Европейските сериали, които трябва да следите

Знаете, че сме почитатели на стрийминга и HBOGO, а това, че в този момент сплотяват в една секция европейските продукции, е огромна вест за киноманите. Ориентацията в голямото меню на платформата е по-лесна, а това, че се подчертава върху истински продукции от района (включитлено хърватския сериал  " Успех " чийто режисьор е носителят на „ Оскар “ Данис Танович) ни дава опция да се обогатим, само че и да съпоставим качеството от тази и от другата страна на oкеана.

Подбрали сме 9 европейски сериала, в това число от страни с обичайно доста мощно кино, тъй че не се тревожим въобще, че " Няма какво да се гледа ". Има, има доста!

„ Заслепени от светлините “ (2018) – сезон 1

Тази полска продукция е основана на бестселъра на Якуб Жулчек, който наблюдава една седмица от единствено на пръв взор съвършения живот на Куба. В рамките на 8 едночасови епизода отчаянието на този тайнствен дилър на кокаин ще го докара до предопределен избор. Дали ще остане, с цел да поддържа подвластните си клиенти, или ще замине за Аржентина, с цел да стартира нов живот, вижте сами.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР